Linnea & Basilika öppnar på Skurups Handelsplats

PRESSMEDDELANDE                                                                  Ängelholm 2018-03-02

 

Linnea & Basilika™ öppnar ny restaurang på Skurups Handelsplats

 

Den sydostasiatiska restaurangkedjan Linnea & Basilika™ fortsätter sin offensiva expansions takt med att öppna en ny restaurang på Skurups handelsområde. Restaurangen blir på nästan 400 kvadratmeter. Hyreslängden är skrivet på 10 år och fastighetsägare är det Staffanstorps baserade företaget Mims Invest AB. Restaurangen beräknas öppna någon gång under vintern 2019 eller tidigt 2020.

 

– Vi känner oss mogna och står helt klart förberedda inför den expansiva period som vi befinner oss i.

Vi är oerhört glada och stolta att vårt koncept med kvalité på mat, service och inredning har blivit så uppskattad av våra gäster.

-Anette Ngo, VD –

 

Grunden till restaurangkedjan Linnea & Basilika™ lades 2008 i Landskrona när restaurang Basilika öppnade och utsågs till årets restaurang i Landskrona året därpå. Konceptet med hemlagad mat från Sydostasien av hög kvalitet har sedan 2014 utvecklats till restaurangkedjan Linnea & Basilika™.

 

– Vi har under hela 2017 förberett och planerat inför nästa fas i vår etableringsplan. Under våren och sommaren kommer vi att offentliggöra ytterligare nyetableringar. Läget på lokalen och med en fastighetsägare som tror starkt på vårt koncept ser vi med stor tillförsikt fram emot etableringen i Skurup.

-Martin Pham, Etableringschef –

 

Restaurangkedjan finns sedan tidigare, förutom i Landskrona, även i Löddeköpinge, Hyllinge, Varberg, Eslöv och i Ängelholm. Förutom restaurangen i Skurup är ytterligare restauranger under uppbyggnad de kommande åren.

Linnea & Basilika™ i Skurup innebär ett 15-tal nya arbetstillfällen på heltid. Kockarna hämtas i första hand från de andra restaurangerna i kedjan medan serveringspersonal och övrig kökspersonal rekryteras lokalt.